Etusivu

Työhalupakki

Työhalupakki tarjoaa työkaluja työllistymispalveluiden asiakastyöhön sekä palveluiden kehittämiseen.

Asiakastyön alta löydät materiaaleja työllistymispalveluun osallistuvan asiakkaan tukemiseen. Mukana on lomakepohjia eri työllistymispalveluihin sekä linkit useimpiin palvelujen perustana oleviin lakeihin.

Palveluiden kehittämisen osuus sisältää tukea työllistymistä edistävien palveluiden tunnetuksi tekemiseen sekä kehittämiseen. Tarjolla on materiaaleja palveluiden markkinoinnin ja myynnin sekä tuotteistamisen ja vaikuttavuuden parantamiseen.

Työhalupakin Menetelmäpankki on kokoelma ohjaus- ja valmennustyöhön soveltuvista menetelmistä ja harjoituksista.

Huomaathan myös vasemman laidan Osaajapassi- ja Onnistunut rekrytointi-linkit. Osaajapassi on lomake, joka toimii uudenlaisena työnhaunvälineenä. Käy tutustumassa. Onnistunut rekrytointi –kirjasesta voit lukea tarinoita työsuhteista, joiden syntymiseen on liittynyt jotain tukea. Tarinoiden kertojina ovat tyytyväiset työnantajat ja -tekijät.

Työhalupakin on rakentanut Pohjois-Savossa vuosina 2008 – 2011 toiminut Osaavaa työ- ja työhönvalmennusta –hanke, jota on toteuttanut Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate. Hankkeen rahoittajina ovat olleet Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Savon ELY-keskus.

Työllistymispalveluiden käsitteistä löydät tietoa:
Sosiaalisen työllistämisen toimialan käsitteet

Comments are closed.