Etusivu

KoMiTi-hanke (2006-2007)

Verkko-opiskelun kompetenssit, mitoitus ja tilastointi (KoMiTi) -hanke on päättynyt, mutta hankkeen tuotokset ovat edelleen hyödynnettävissä hankkeen www-sivuilla. KoMiTi-hankeryhmän toimijat kiittävät lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneita yhteisestä työskentelystä!


Hankkeessa tuotettiin Aada&Aaron -työkalu, joka on opettajan väline opetuksen suunnitteluun. Se auttaa arvioimaan ja kehittämään opetusta yhden opintojakson tasolla. Aada&Aaronin käyttö tukee akateemisten yleisvalmiuksien tiedostamista ja tekee näkyväksi verkko-opiskeluun kuluvaa aikaa ja sen kuormittavuutta. Työkalun Aaron-osio palvelee myös opiskelijoiden ajankäytön raportointia. Ajanhallintataitojen kehittyminen on tärkeä tavoite tietoyhteiskunnan akateemiselle ammattilaiselle. Lisätietoja Aada&Aaronista löytyy työkalut-sivulta.


Hankkeessa tuotettiin kaksi julkaisua:

Tervonen, S. & Keskisärkkä, K. (toim.) 2007. Taitoja, tiimalaseja ja tilastoja. Käsikirja kompetenssien, mitoituksen ja tilastoinnin suunnitteluun ja seurantaan verkko-opiskelussa. Kuopion yliopisto. Oppimiskeskus. Julkaisuun pääset seuraavasta linkistä:

http://www.oppi.uef.fi/uku/komiti/tiedostot/Taitoja_tiimalaseja_tilastoja.pdf

Tervonen, S. & Levänen, K. (toim.) 2006. Näkymättömästä näkyvää - Verkko-opiskelun kompetenssit, mitoitus ja tilastointi (KoMiTi) -hankkeen esiselvitys. Kuopion yliopisto. Oppimiskeskus. Julkaisuun pääset seuraavasta linkistä:
http://www.oppi.uef.fi/uku/komiti/tiedostot/KoMiTi_verkko.pdf


Sivu päivitetty 16.01.2008

Kuopion yliopisto Tritonia - Vaasan yliopisto Turun yliopisto Suomen virtuaaliyliopisto
© KoMiTi 2005 | Päivitetty | Design by Sanna Kostamo